Grafischdesign

Grafisch ontwerp is extreem divers en overal aanwezig. Alles met een bedrukking is grafisch ontworpen, maar ook alles wat je op een beeldscherm ziet. Mijn ervaring met grafisch ontwerpen is minstens zo divers: van het traditionele grafisch ontwerpen zoals logo's, briefpapier, visitekaartjes, flyers, brochures, spandoeken en posters tot modernere zaken zoals websites, e-mail nieuwsbrieven, bedrijfspresentaties, linkedin campagnes, digitale banners en zelfs een bioscoopreclame... En mocht je een uitdaging hebben die nog niet in dit lijstje staat: kom maar op! Ik denk dat ik het wel kan :-)

Marijndesign grafische vormgeving: PilloPak huisstijl herontwerp met o.a. logo, visitekaartjes, flyers en portfolio brochure.

Als ontwerper bij PilloPak ben ik ook verantwoordelijk voor de huisstijl en marketing. Denk hierbij aan de traditionele gedrukte media zoals een nieuw logo, visitekaartjes, flyers en brochures in verschillende stijlen. Maar bijvoorbeeld ook de verpakkingsfotografie, een LinkedIn campagne en onze interne digitale nieuwskrant.

Marijndesign grafische vormgeving: de kleurrijke IOB huisstijl met o.a. flyers, posters, ansichtkaarten en stickers.

Tijdens mijn studie was ik voorzitter bij de organisatie van de 10e editie van de Industrieel Ontwerpen Bedrijvendag op de TU Delft. De IOB is een kennismakingsdag om studenten en bedrijven bij elkaar te brengen. Hierbij was ik onder andere verantwoordelijk voor de kleurrijke huisstijl en diverse grafische ontwerpen.

Marijndesign grafische vormgeving in de lokale politiek: verkiezingscampagne voor Inwonersbelangen uit Woerden.

Vanaf 2009 heb ik als vriendendienst de verkiezingscampagnes helpen ontwikkelen voor de lokale politieke partij Inwonersbelangen uit Woerden. Daarbij heb ik ontwerpen gemaakt voor logo, huisstijl, flyers, posters, spandoeken, boekjes, krantenadvertenties en zelfs een heuze Hyves banner - toen nog heel hip.

Marijndesign grafische vormgeving in de lokale politiek: verkiezingscampagne voor Sterk Woerden.

Sterk Woerden is ontstaan uit Inwonersbelangen, en vanaf 2014 heb ik de huisstijl en alle verkiezingscampagnes mogen ontwerpen. In totaal 36 ontwerpen met als hoogtepunten een echte bioscoopreclame en een aantal megaposters van 4 bij 3 meter op toplocaties door Woerden.

"Ik heb het nog nooit gedaan,
dus ik denk dat ik het wel kan"

- Pippi Langkous