Eventdesign

Bij standbouwbedrijf Laarhoven Design uit Oostzaan heb ik veel ervaring opgedaan in de dynamische wereld van de standbouw en evenementen. Bij PilloPak heb ik die ervaring kunnen uitbreiden met het ontwikkelen van 100% papieren beursstands gemaakt van Allison Board.
Het is natuurlijk van belang dat de beursstand een driedimensionaal verlengstuk is van de huisstijl. Interessanter is het om je daarnaast ook nog te onderscheiden met een pakkend thema en een opvallende publiekstrekker. Om dat te bereiken kun je voor een beursstand dezelfde twee hoofdvragen stellen als voor elk ander ontwerp: Wie wil ik bereiken (doelgroep)? En wat wil ik bij hen bereiken (doel)? Als je doelen al helemaal helder zijn vòòr de beurs, dan kun je efficiënter werken op de beurs, en achteraf beter evalueren of dit gelukt is.

Marijndesign beursstand ontwerp: levensgrote toegangsboog in het ruimte thema voor de FESPA.

De entree voor de Fespa 2015 was een van de tofste projecten die ik heb mogen doen. De kolossale "Space Arc" was niet alleen een bouwkundige uitdaging, ook grafisch was het een behoorlijke puzzel. Samen met een collega hebben we de boog ook nog zelf opgebouwd op locatie.

Marijndesign beursstand ontwerp: Synpart met hun mondverzorgingsproducten op de PLMA.

Bij Laarhoven Design werkten we veel met rechthoekige herbruikbare frames waar met de bedrukte / gekleurde panelen daarop gemonteerd. Door de ronde open vorm van de stand met melkglas panelen en lichtgevende balie krijgt de stand een heel frisse uitstraling. Precies wat je wilt van een tandenborstelproducent!

Marijndesign beursstand ontwerp: ALLISON beursstand gemaakt van 100% papier.

Allison Board was ontwikkeld door PilloPak als constructief plaatmateriaal om meubelpanelen, beursstands en displays mee te maken. Helaas worden de meeste beursstands nog steeds eenmalig gebruikt, maar in dit geval kan alles gewoon gerecycled worden bij het oud papier!

Marijndesign beursstand ontwerp: mobiele beursstand met opzetwanden, inklapbalie, vlaggen en ander meubilair.

Mobiel beursmateriaal is eenvoudig in te pakken en mee te nemen, om zelf je beursstand op elke gewenste locatie op te kunnen bouwen. En waarom zou dat er niet mooi uitzien? Denk hierbij aan roll-up banners, balies, brochurehouders, vlaggen en meubilair. Handig als tijdelijke decoratie of presentatie op locatie, maar bijvoorbeeld ook als mobiele televisiestudio!

"All good ideas start out as bad ideas,
that's why it takes so long"

- Steven Spielberg